Aktuelt

Hvorfor bruke unødvendig tid på å gå ned i vekt når det egentlig er jobben med å holde vekten du trenger å bruke tid på?

Den raske veien:
Vi anbefaler at du tar den raske veien før du begynner å jobbe med å stabilisere vekten. Vår erfaring er at det gir deg mest motivasjon, samtidig som det går raskere å endre dine gamle vaner til nye og bedre vaner. Det gir deg en ekstra kickstart på din vei til en lettere hverdag.

For å ta den raske veien vil vi anbefale våre vektreduksjonsdietter som har hjulpet flere hundre tusen personer i Skandinavia og Norge med å gå ned i vekt.

Hvorfor er diettene så effektiv?
1. Utarbeidet av eksperter innen vektreduksjon.
2. Utrolig enkel å bruke
3. Hjelper deg med og innarbeide et godt måltidsmønster
4. Inneholder alle de vitaminene, mineralene, fett, karbohydrater og proteiner som kroppen trenger
5. Ferdig mat på 2 minutter
6. Gir en optimal fettforbrenning og fører til et rask vektnedgang.
7. Sammensetningen av de ulike produktene gjør diettene så effektive.  
8. Reduserer søtsuget og sultfølelsen.
9. Redusere risikoen for utvikling av hjerte- og karsykdommer
10. Ser resultatene allerede etter en uke.

Les mer om diettene her

Hvordan beholde vekten?
Den største og kanskje vanskeligste jobben er når en er ferdig med dietten og skal spise vanlig mat igjen. Mange opplever at de går tilbake til sine gamle vaner og vekten øker igjen. Her er det viktig at du følger de nye vanene du har innarbeidet med fokus på resultatet som du ønsker å ha resten av livet. 

Hva må en gjøre for å holde vekten?
1) Mange ønsker å gå ned i vekt og holde vekten, men mislykkes ofte fordi de ikke lykkes med å strukturere kostholdet sitt. En del er usikre i begynnelsen på hvor ofte de skal spise og hvordan de skal tilberede maten. Det er viktig å finne en bra sammensetting på maten, samt å ha et godt måltidsmønster. 

2) Kjøper du en vektreduksjonsdiett får du med en GRATIS diettplan som hjelper deg med å gå ned i vekt, og i tillegg viser deg hvordan du holder vekten etter dietten er gjennomført og vektmålet er oppnådd.

3) Vi har også utviklet sunne lunsj- og middagsretter som gjør det enklere for deg å strukturere kostholdet ditt. Les mer om foodbox menyene her