Aktuelt

Deprimerende mørketid? Hva er symptomene på det?

Dagene blir kortere, morgenene mørkere, ute blir det kaldere og flere par oppsøker samlivseksperter enn ellers i året. Rundt 150 000 nordmenn blir preget av såkalt høst- og vinterdepresjon. Symptomer på høstdepresjon kan være:

  • Man blir slapp og mister overskuddet
  • Man er trøtt og har lyst til å sove mer
  • Appetitten øker, særlig på sukker og karbohydrater
  • Noen av oss blir trist til sinns
  • Redusert sosial aktivitet og man trekker seg tilbake
  • Noen reagerer med hodepine og mageproblemer

Hva kan du gjøre med høstdepresjonen?

Litt aktivitet hver dag.
Når mørket kommer og vinden hyler rundt huset er det lett at du blir sittende i sofaen. Da er det viktig at du overvinner din egen latskap og kommer deg ut. Aktivitet er den beste medisin for nedstemthet.
Litt aktivitet hver dag gir deg energi og overskudd. Det er ikke så viktig å trene så hardt og så lenge. Start rolig dersom du er utrent. Gå en tur, det viktigste er å være i bevegelse. Men hold ut i minimum  30 minutter. Det viktigste er at du blir litt svett. Det kan være tungt i starten men blir lettere for hver gang.
Trening er like viktig hele året, men det kan være ekstra viktig på høsten for å holde energien og humøret oppe

Kosthold er viktig for energien og vekta.
Men det som er like viktig er å tenke på kostholdet og spise mat som gir deg riktig energi. Det betyr med andre ord å styre unna suget på sukker og raske karbohydrater som gjør deg slapp og uopplagt. Få i deg proteiner, fiber og fett.

Mange trenger i tillegg etter sommeren å gå ned i vekt, men sliter med motivasjon for å gjennomføre dette. Suget på sukker og karbohydratet er der hele tiden. Kanskje har du prøvd tidligere uten å ha lykkes?

Vi vil anbefale våre vektreduksjonsdietter som har hjulpet flere hundre tusen personer i Scandinavia og Norge med å gå ned i vekt. Hvorfor er de så effektive?
1)  Våre vlcd produkter og vektreduksjonsdietter er utarbeidet av eksperter innen vektreduksjon.

2)  Diettene gir en optimal fettforbrenning og fører til en rask vektnedgang. Det er sammensetningen av de ulike produktene som gjør diettene så effektive.  Etter noen dager i dietten vil du oppdage at suget på sukker forsvinner og du føler ikke sultfølelsen hele tiden.

3) Kjøper du en vektreduksjonsdiett får du med en GRATIS diettplan som hjelper deg med å gå ned i vekt, og i tillegg viser deg hvordan du holder vekten etter dietten er gjennomført og vektmålet er oppnådd.

Nå har vi 20-25% rabatt på 2 -ukers diettene.  Klikk her